Mihai Pintilii a rezistat pe teren doar un sfert de oră cu Sepsi (2-0), iar mijlocașul face tot mai greu față din cauza accidentărilor.

Helmuth Duckadam e surprinzător de dur și crede că FCSB trebuie să găsească repede un înlocuitor pentru fotbalistul de 34 de ani.

„Nu ştim momentan ce are, dar eu cred că i se trage de la accidentările mai vechi. Refacerile de după accidentări nu mai sunt la fel şi vârsta îşi spune şi ea cuvântul. Organismul nu îşi mai revine la fel de repede ca în tinereţe. Se accidentează din ce în ce mai des„, a spus Duckadam, conform ProSport.

„Acum, echipa are nevoie de el, dar pe viitor trebuie să ne reorientăm, pentru că urmează cupele europene de la vară şi e şi campionatul. Nu putem sta în Pintilii! A fost valoros, dar nu mai poate! Dacă facem o analiză, poate că acest nivel e prea mult pentru el. Nu ştiu dacă mai poate”, a mai afirmat fostul mare portar al Stelei.

Mijlocașul a lipsit aproape jumătate de an, după accidentarea suferită în timpul partidei România – Muntenegru, din septembrie 2018.