Pierdere pentru Dinamo! Janusz Gol, absent motivat

Janusz-Gol-dinamo

În plină criză de rezultate, Dinamo a mai suferit o pierdere înaintea meciului cu Dunărea Călăraşi. Polonezul Janusz Gol a plecat în ţara sa şi va rata şi meciul cu FC Voluntari din campionat.

Absenţa mijlocaşului este însă una motivată. Polonezul a plecat pentru a-şi trata o pubalgie mai veche, anunţă GSP. Gol se alătură astfel indisponbililor Adam Nemec şi Andrei Blejdea.

Dinamo este sub presiune înaintea partidei cu Dunărea Călăraşi. Alb-roşiii vin după două eşecuri consecutive în campionat, 0-2 la Giurgiu şi 0-5 acasă cu Viitorul. O calificare în semifinalele Cupei României ar mai îndulci momentul dificil traversat de echipa lui Jerry Gane.

Adam Nemec a ajuns la Dinamo vara trecută şi a bifat 15 apariţii în tricoul alb-roşu. În iarnă, polonezul a descris situaţia din Ştefan cel Mare pentru presa din ţara sa.

„Nu am luat niciun ban de când am venit la Dinamo. Acum am primit o promisiune, că se va plăti un salariu. Nu a venit din partea patronului din Spania, ci de la suporteri. Au spus că vom primi ceva înaintea primului meci din an.

Nu e ușor deloc. Din fericire, eu am o siguranță financiară, așa că nu mă afectează atât de tare această situație.

Deocamdată trăiesc din economii, dar sper ca în curând să revenim la normal. Însă băieții de aici s-au săturat de situația asta. Nu e ușor să te concentrezi la fotbal într-o asemenea atmosferă”, spunea Gol despre criza de la Dinamo.

În vârstă de 35 de ani, Janusz Gol are opt selecţii în prima reprezentativă a Poloniei.

Dunărea Călăraşi – Dinamo, ultimul meci din sferturile de finală ale Cupei României, se joacă diseară, de la ora 20:00.