Pierdere mare pentru ACS Poli Timișoara! Adrian Neaga: ”Era tânărul cel mai în formă!”

Adrian Neaga, 38 de ani, antrenorul formației ACS Poli Timișoara a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că pentru Denis Haruț, fotbalistul care s-a accidentat la meciul din campionat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, actualul sezon s-a încheiat.harut denis poli timisoara e1526466325292

“Haruţ este bine, s-a întors ieri la Timişoara. A fost în vestiar astăzi să se vadă cu colegii. Vom juca şi cu gândul la el în meciul de luni şi cred că vom reuşi să câştigăm, fiindcă avem nevoie de toate cele trei puncte. Haruţ va lipsi până la finalul acestui sezon, pentru el s-a încheiat campionatul. Era tânărul cel mai în formă, dar mai avem tineri sub 21, Oprea, Velcotă sau Bîrnoi, care ne pot ajuta. Sunt convins că tânărul sau tinerii care vor intra luni în teren se vor ridica la pretenţiile noastre”, a spus Neaga.

Formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa ACS Poli Timişoara, în etapa a X-a a play-out-ului Ligii I.

În minutul 36 al partidei, Denis Haruţ şi Benjamin Kuku s-au lovit cap în cap, iar jucătorul Timişoarei a rămas inert pe teren.
Toţi jucătorii au făcut semne disperate către ambulanţă, iar două maşini au pătruns imediat pe teren. Kuku şi-a revenit imediat, însă Haruţ a fost scos cu ambulanţa de pe gazon, fiind transportat la spital. În urma acestei ciocniri, Kuku a fost eliminat.