Petrolul Ploiești a pierdut cu scorul de 0-1 al doilea meci amical din cantonamentul de pregătire. Adversara ploieștenilor a fost KF Drita Gjilan, formație din SuperLiga Kosovo.

Golul formației din Kosovo a fost marcat de Nwabueze în minutul 7. Formația din Ploiești a căutat spațiul porții dar nu a reușit să marcheze. În meciul trecut, clubul a remizat, 1-1, cu FK Belasica (Macedonia).

Primul 11 al Petrolului: Bolboaşă – Olaru, Ghinga, Ticu, Tiganasu – Puscas – Saim Tudor, N. Popescu, Malakyan, Stefanescu – Rusu.

La 14.30 va începe cel de-al doilea joc-test al Petrolului din cantonamentul din Antalya. Formația noastră o va întâlni…

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Sâmbătă, 2 februarie 2019

Următorul joc al “galben-albaştrilor” se va disputa marţi, 5 februarie, în compania formaţiei sud-coreene Ansan Greeners.

”Petroliştii au aflat şi numele echipei pe care o vor întâlni în ultimul joc al cantonamentului, fiind parafat un test cu FC Desna Cheriniv, formaţie aflată pe locul şase în clasamentul la zi al primului eşalon din Ucraina.

Partida se va disputa pe data de 8 februarie, urmând ca, după aceea, petroliştii să plece spre casă.” se arată pe site-ul oficial.