Petrolul Ploiești testează în aceste zile un jucător străin! Sâmbătă, amical cu Balotești

Fotbalistii ploiesteni se bucura dupa promovarea in Liga a doua in urma meciului de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si CS Mioveni 2, contand pentru Liga a-3-a, disputat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 12 mai 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Petrolul Ploiești se pregătește intens pentru debutul în Liga a 2-a. Luni, ”lupii galbeni” și-au reluat antrenamentele, urmând ca la sfârșitul săptămânii să dispute un prim joc de verificare. Sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena de la Strejnic, ”găzarii” vor da piept cu o altă divizionară secundă, CS Balotești, informează site-ul oficial al clubului.sleam vasile

Petrolul continuă să se întărească. Ultimul sosit în ”haită” este Vasile Șleam, 51 de ani, noul antrenor pentru portari, tehnicianul completând astfel staff-ul tehnic al lui Leo Grozavu. Șleam s-a ocupat în prima parte a sezonului trecut, de pregătirea portarilor formației de liga a doua, ASU Poli Timișoara. În CV-ul său se mai regăsesc, cluburi din Baia Mare, Ocna Şugatag sau Satu Mare.

Un jucător străin în teste

niziri

Conform site-ului oficial, începând de luni, Petrolul are în teste și un jucător străin. Mergem Niziri, 25 de ani, poate juca atât mijlocaș cât și fundaș. Născut la Goppingen, Germania, jucătorul are dublă cetățenie, germană și albaneză. Niziri nu este la prima experiență cu fotbalul românesc. În prima parte a sezonului 2015-2016, a activat pentru FC Botoșani.

Ultima dată la SSV Ulm 1846, Niziri a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la VfR Aalen, Nuremberg II, Seligenporten, KSV Baunatal, FC Prishtina (Kosovo) şi FC Kamza (Albania). El urmează să fie urmărit la antrenamentele din această săptămână, înainte ca staff-ul „lupilor” să ia o decizie definitivă în privinţa sa.

Petrolul va efectua un cantonament în Slovenia în perioada 9-21 iulie. Au fost programate și patru meciuri amicale: cu Sloga Simin Han (Bosnia, prima ligă, 11 iulie), cu HNK Gorica (Croația, prima ligă, 17 iulie), cu Lokomotiva Zagreb (Croaţia, prima ligă, 20 iulie) şi un adversar ce urmează să fie desemnat.