Petrolul, doar remiză cu Unirea Slobozia! ”Lupii” rămân lideri în Grupa B a play-out-ului Ligii a 2-a

Petrolul Ploiești și Unirea Slobozia au remizat, scor 1-1, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii a 2-a.

Petrolul a reușit să deschidă scorul încă din startul partidei, în minutul 10, prin căpitanul Pol Roige, iar la cabine s-a intrat fără ca centralul partidei să dea vreun avertisment.

WhatsApp Image 2021 04 25 at 14.20.09

”Dragonii” din Slobozia au reușit să restabilească egalitatea imediat după reluarea partidei după o lovitură de cap a lui Gabriel Lazăr, în minutul 53.

În partea secundă a meciului, mai periculoasă a fost Slobozia care a ratat ocazii prin Bogdan Danciu. Cea mai mare ocazie a meciului a fost a Unirii Slobozia, consemnată în minutul 84, atunci când același Bogdan Danciu a șutat cu stângul în bară.

”Lupii Galbeni” au făcut un joc necloncludent și au părut că se mulțumesc doar cu un egal. Omul meciului a fost portarul Cebotari, care a intrat în locul titularului Avram în minutul 68, accidentat. Prestația goalkeeper-ului moldovean din acest meci ar trebui să le dea de gândit oficialilor prahoveni care ar trebui să-i ofere mai multe șanse de titular din sezonul viitor al Ligii a 2-a.

În etapa următoare, Petrolul Ploiești va primi vizita ultimei clasate, Aerostar Bacău, pe opt mai.

WhatsApp Image 2021 04 25 at 14.23.21

Echipele de start Unirea Slobozia – Petrolul Ploiești:

Petrolul Ploiești: R. Avram – Alb. Olaru, Marian Huja, V. Lică, Țicu – Mondragon – Mih. Constantinescu, Sil. Pană, Pol Roige (cpt.), Vajushi – Buhăescu; Antrenor: Octavian Grigore

Unirea Slobozia: Gurau I. (P) – Adascalitei M., Ciobanu M., Lazar G., Dinu I. – Ghita R., Ibrian F., Moldovan A., Suciu V., Toma C. (C) – Trascu A.