Petrolul trebuia să joace în etapa viitoare cu Turris Turnu Măgurele, însă oficialii echipei ploieștene au obținut, săptămâna trecută, amânarea partidei, având doi jucători convocați la echipa națională U18, pe Ianis Stoica și pe Mario Bratu. 

Amânarea meciului le-a picat bine celor de la Turris, care tocmai au rămas fără antrenor, după ce Florin Bratu și-a dat demisia, marți.

Cred că le pare rău acum că au amânat meciul. Ne-ar fi prins într-o situație destul de dificilă„, a spus, pentru realitateasportiva.net, Mădălin Ioniță, președintele echipei aflate pe locul secund în Liga 2.

Meciul cu Turris a fost programat pentru data de 20 noiembrie, iar Petrolul are și ocazia de a recupera o parte dintre jucătorii accidentați.

Astfel, pentru Petrolul, primul meci oficial va fi cel din Cupa României, miercuri, cu Sănătatea Cluj.

Stoica și Bratu, titulari la națională

Ianis Stoica și Mario Bratu au fost titulari în jocul amical pe care reprezentativa României  „U18” l-a susținut, marți, contra Slovaciei.

Unicul gol al „tricolorilor” a fost marcat de către Ianis Stoica (61). Jucătorul Petrolului a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 72.

Mario Bratu a fost schimbat la pauză.