VIDEO | Petrescu, dezamăgit că nu se vorbește mai mult de CFR: ”Efectele au fost prea mici în România”

Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit de faptul că performanța reușită de CFR Cluj, calificarea în primăvara europeană, nu a fost elogiată suficient în presa din România.

CFR Cluj a fost eliminată din Europa League de Sevilla, după 1-1 pe teren propriu și 0-0 în deplasare, în 16-imile competiție.

„În România, efectele au fost mult prea mici pentru ceea ce am făcut noi. Mă bat singur să explic, m-am săturat să fiu singurul care spune acest lucru. Echipa mea a făcut o campanie incredibilă.

A fost un an fantastic. Cum ‘Generația de Aur’ n-a mai fost egalată, nici această performanță nu va mai fi egalată”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Duminică, 1 martie 2020

„Bursucul” a făcut din nou trimitere la bugetul echipei, despre care a spus că este echivalent cu salariul unui jucător care a fost rezervă la Sevilla.

„Performanța noastră va fi egalată doar dacă vin niște chinezi și niște ruși și vin să dea 100 de milioane de euro buget. Cu 10 milioane de euro, cât am avut noi buget, nimeni nu va mai realiza așa ceva.

Echipa n-a fost apreciată pentru ce am făcut. Nolito de la Sevilla are 9 milioane de euro salariu și stătea pe bancă. Am reușit ceva incredibil în cupele europene”, a mai spus Dan Petrescu.

Citește și ♦ VIDEO EXCLUSIV | Becali promite că nu se mai implică la FCSB, în Postul Paștelui! „50 de zile o să fie liniște la echipă”