CFR putea să rezolve problema titlului în derby-ul cu FCSB, iar Dan Petrescu regretă cele două puncte pierdute, după ocaziile mari ratate de Moutinho și Vinicius.

„Toate meciurile din ultimul timp între CFR ŞI FCSB au fost pe aceaşi nivel, n-au fost multe ocazii. Meritam mai mult dacă ne gândim la ocaziile mari pe care le-am avut. Dacă ai două bare şi nu câştigi…

În prima repriză a fost mai bună FCSB decât noi. Noi abia în ultimul minut am avut prima ocazie în prima repriză. În repriza a doua am fost mai energici. Moutinho şi Costache au intrat destul de bine.

E clar că FCSB are un lot foarte bun şi s-a văzut că nu e uşor să joci împotriva lor. Ocaziile mai ale noastre au fost, astea două bare. Repriza a doua nu mai ţin minte nimic de la FCSB, asta înseamnă că am fost mai buni. Însă pe tabelă scrie 0-0, înseamnă că atât am meritat.

În meciurile cu Craiova şi cu FCSB meritam mai mult. Înainte să vin eu se câştiga pe bandă rulantă. În fotbal fără noroc.. Dacă Moutinho intra mingea bară gol eram toţi mari acum”, a spus Petrescu, la Digi Sport.

Surprinzător, tehnicianul campioanei nu a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs: “Nu avem ce să reproşăm arbitrului. Au fost câteva faulturi la care am sărit toţi, dar nimeni un e perfect, nu au fost probleme mari”.

#liga1 #playoff #cfrfcsbUn nou egal la Cluj!

Publicată de FCSB pe Duminică, 14 aprilie 2019