RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Petrescu ameninţă: „Fac schimbare în minutul 1!”

Regula care impune folosirea de jucători sub 21 de ani îl scoate din minţi pe Dan Petrescu! Antrenorul lui CFR Cluj ameninţă că va face schimbări din primul minut pentru a scoate din teren jucătorii pe care regulamentul îl obligă să îi folosească.

Din actualul sezon, cluburile sunt obligate să înceapă partidele cu doi fotbalişti sub vârsta de 21 de ani în primul unsprezece.

Supercupa României va fi primul meci în care echipele sunt folosite să aibă în formula de start doi jucători sub 21 de ani. Lui Dan Petrescu nu îi convenea nici măcar varianta anterioară – cu un singur tânăr jucător în teren. Antrenorul lui CFR Cluj ameninţă cu o soluţie extremă.

„Eu sunt plătit să fac rezultate, nu să cresc jucători! Nicăieri nu mi s-a cerut asta! Şi cu cine scot rezultate? Cu cei mai buni! Păi la mine nu joacă pentru că avem o regulă care nu există pe nicăieri pe planeta asta, această regulă mă depăşeşte total. O să bag jucător şi o să îl scot în minutul 1. Această regulă este împotriva fotbalului, îmi pare rău să o zic. Rezultatele au fost bune la naţionala U21, nu datorită regulii, ci datorită jucătorilor că sunt valoroşi şi joacă oriunde” – a tunat Petrescu.

CFR Cluj este echipa cu cea mai ridicată medie de vârstă din Liga 1 – 28 de ani. Adversara din Supercupă – Viitorul – se află la polul opus – cu o medie de vârstă de 22,9 ani.

CFR Cluj şi Viitorul se vor duela pentru primul trofeu al sezonului pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare