RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Petrescu acuză arbitrajul: „La golul lor au fost două faulturi clare!”

CFR a condus-o cu 1-0 pe Celtic, însă a fost egalată până la pauză după reușita lui Forrest, iar Dan Petrescu acuză arbitrajul după întâlnirea din Gruia.

Tehnicianul campioanei României susține că înaintea golului înscris de Forrest au fost două faulturi.

”Golul primit a fost precedat de două faulturi clare. La televizor nu s-a văzut. Noi ne-am oprit de două ori, dar ei ne-au surprins”, a spus Petrescu, la final.

”I-am studiat foarte bine, au marcat 19 goluri și au primit două. Nu mai știu de când nu au pierdut un meci oficial. Avem toți regrete, dar sunt fericit și mândru de echipa mea. Dar rezultatul e nemeritat. La un meci cu Celtic, ai nevoie de noroc. La fazele fixe, mingea nu voia să intre. Burcă a ratat incredibil. Omrani, la fel. Țucudean a intrat foarte bine”, a punctat Petrescu.

Tehnicianul și-a avertizat înaintea returului din Scoția: ”Ei vor ataca din minutul 1. La ce viteză au avut azi, te speriai când îi vedeai. Nu știu dacă vom mai putea repeta această performanță. La ce fază avem, trebuie să marcăm. Dacă avem ocazii, trebuie să o băgăm. Ei să dea în bară sau pe lângă. Ei sunt favoriți și ar fi fost și dacă îi băteam cu 1-0”.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare