Oficialii lui Dinamo anunţă ce se întâmplă cu petrecăreţii de la echipă: ,,Nu scapă nimeni! Li s-a explicat”

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă a sa din punct de vedere sportiv, după ce a uitat să mai câştige meciuri în Liga 1.

Dacă problemele sportive nu erau de ajuns la Dinamo, acum oficialii clubului se confruntă şi cu acte de iresponsabilitate din parte jucătorilor clubului, care de ziua lui Ricardo Grigore au petrecut cu lăutari şi nu au respectat nicio normă sanitară impusă în acest moment.

Dinamo CFR Cluj

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a lămurit situaţia jucătorilor de la Dinamo. Mai întâi a lămurit situaţia lui Adam Nemec, care a plecat din cantonamentul echipei, invocând probleme personale. Despre petrecăreţii de la club, Nicolae spune că nu vor scăpa de sancţiuni, dar acum important este salvarea echipei de la retrogradare.

,,Legat de Nemec s-au scris minciuni că ar fi fost obraznic. Niciodată n-a fost așa acest om! Ne-a anunțat de problemă și l-am înțeles cu totul, toții băieții și staff-ul îl susținem necondiționat.

Este la antrenament, cu noi. Există seriozitate la antrenamente și nu există probleme de indisciplină cum poate unii vor să se creadă. Toți trag de ei și își doresc binele lui Dinamo.

Mario Nicolae Dinamo

Nu scapă nimeni. Dar acum avem ceva de realizat împreună, de aceea li s-a explicat că depinde de ei. E soarta lui Dinamo la mijloc.”, a declarat Mario Nicolae, pentru GSP.

După ce a pierdut dezamăgitor în ultima etapă a sezonul regulat, scor 1-3 cu Academica Clinceni, Dinamo a terminat pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de uncte acumulate din 30 de partide disputate.

Akpala Dinamo

Citeşte şi Adam Nemec a revenit în cantonamentul lui Dinamo! Când va putea juca din nou