Permisul auto din Ucraina, o întreagă mafie în România! Florinel Coman nu este singurul caz din acest scandal uriaș

Sursa foto: Profimedia Images Florinel Coman

Sunt mulți cetățeni români care circulă prin țară cu permise auto fabricate în Ucraina. Tot scandalul a luat amploare de la episodul în care protagonist a fost jucătorul celor de la FCSB, Florinel Coman!

Vedeta roș-albaștrilor a fost prinsă gonind pe Autostrada Soarelui cu 165 km/h fără permis de conducere valabil în România, ci obținut în Ucraina. Astfel, Coman s-a ales cu un dosar penal și cel mai grav este că nu este singurul caz din această mafie care a explodat în România.

Potrivit informațiilor Pro Sport, a fost analizată situația carnetelor de conducere obținute în Ucraina și confiscate în România, după 1 ianuarie 2019. Au fost prezentate 15 astfel de cazuri. Conform investigației realizate, un asemenea document luat din Ucraina ”la negru” costă 3.700 euro și se poate dobândit foarte ușor de pe internet.

Florinel Coman Permis

”Inculpatul S. R. a declarat că, în luna Septembrie 2016, în timp ce se afla în Belgia, s-a întâlnit cu un cetățean din Ucraina, care s-a oferit să-i aducă un permis de conducere tip Ucraina, fără a susține examen și fără a merge în Ucraina.

Inculpatul S. R. a declarat că a fost de acord să primească un astfel de permis de conducere, în condițiile arătate mai sus și după aproximativ 10 zile a intrat în posesia permisului de conducere tip Ucraina, emis pe numele său, de care s-a folosit ca fiind unul adevărat, chiar dacă cunoștea că nu a fost în Ucraina pentru a obține permisul de conducere și nici nu a susținut examen în acest sens!”, se arată într-un caz din cadrul investigației, în care inculpatul recunoaște că a făcut ilegal rost de un permis din conducere din țara vecină.

CITEȘTE ȘI –>> Firul discuțiilor dintre Florinel Coman și anchetatori! Fotbalistul a negat orice implicare a lui Gigi Becali în obținerea permisului