RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

”Perlele” lui Hagi, la mare căutare! Gică Popescu: ”Suntem în discuții cu echipe din Europa!”

Gică Popescu, președintele Viitorului, a reacționat după ce s-a anunțat că Galatasaray vrea să transfere o ”perlă” din curtea ”Regelui”.

Potrivit informațiilor apărute recent, clubul la care Gică Hagi a făcut istorie, Galatasaray, vrea să achiziționeze un jucător de la echipa finanțată de ”Rege”, FC Viitorul. Turcii au pus ochii pe tânărul mijlocaș Roberto Mălăele (17 ani).

Întrebat despre posibilul transfer, ”Baciul” a explicat că oferta nu este oficială. Totuși, președintele Viitorului anunță că sunt discuții pentru mai mulți fotbaliști cu diverse echipe din Europa.

”Suntem în discuții pentru mai mulți fotbaliști de la noi cu echipe din Europa. În cazul lui Roberto Mălăele, vă spun sincer că deocamdată nu există nimic oficial din partea celor de la Galatasaray. Viitorul nu a primit nicio ofertă momentan. Avem o generație 2003 excepțională, iar el este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai acestei generații.

Nu știu dacă el este pregătit în această clipă să se transfere și să joace la un club de talia celor de la Galatasaray. Asta rămâne de văzut. Fiecare echipă are strategia ei. Unele cluburi riscă și investesc sume importante în fotbaliști foarte tineri. Apoi, speră ca ei să confirme. Este o modalitate de a plăti mai puțin pe jucători foarte talentați, dar implică și o doză de risc.”, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

  • Roberto Mălăele, mijlocașul Viitorului, deține recordul pentru cel mai tânăr debutant din fotbalul românesc: a debutat la echipa de seniori la doar 14 ani, 6 luni și 26 de zile într-un meci de Cupa României
  • 50.000 de euro este cota de piață a lui Roberto Mălăele.

Citește și Olăroiu știe cum poate fi salvat fotbalul românesc: ”Simplu!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare