”Perlele” FCSB-ului, lăudate: ”Mie îmi plac foarte mult! Pot face profit!”

”Perlele” lui Gigi Becali sunt lăudate de Sorin Paraschiv, oficialul celor de la Academica Clinceni.

Bucureștenii se bazează pe mulți jucători tineri de perspectivă, precum Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan sau Darius Olaru, iar Paraschiv este de părere că FCSB poate face profit în următorii ani.

De asemenea, oficialul celor de la Clinceni crede că formația roș-albastră va forma o echipă puternică în următorii ani dacă ”perlele” FCSB-ului nu vor pleca, echipă care se va lupta cu granzii Europei în cupele europene.

”Dennis Man este un jucător care poate ajunge la un nivel foarte mare. Îl văd într-un campionat mai ușor, precum cel al Belgiei, la o echipă puternică precum Anderlecht sau Brugge, de la care să plece la o echipă foarte mare. A crescut mult, la fel și Florinel Coman, cred că individual sunt cei mai buni jucători din campionat, pe departe.

Robert Ion fcsb

Steaua (n.red. – FCSB) mai are jucători buni. Florin Tănase este foarte important pentru ei, le face tot jocul. Chiar dacă multora nu le place, mie îmi place foarte mult. Apoi mai e Olaru, și cu el pot face profit. Eu cred că peste câțiva ani, dacă acești jucători vor rămâne și vor juca împreună, vor putea face o echipă care să se lupte în Europa cu echipe titrate.” a declarat Sorin Paraschiv la ProX.

clinceni fcsb

Citește și Dennis Man și-a băgat adversarii în sperieți: ”E cel mai periculos!”