Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, are doar cuvinte de laudă pentru Real Madrid, după ce ‘galacticii’ au câștigat Liga Campionilor pentru a treia oară la rând. Fostul tehnician al Barcelonei a declarat că madrilenii au făcut spectacol și au jucat la cel mai înalt nivel.

La 26 mai, Real Madrid a învins Liverpool cu 3-1 și a cucerit al 13-lea trofeu al Ligii Campionilor din istoria clubului. Zinedine Zidane a stabilit un nou record al competiției, fiind primul antrenor cu trei succese consecutive.

Când o echipă câștigă trei Ligi ale Campionilor la rând, patru în ultimii cinci ani, înseamnă că sunt o echipă spectaculoasă. Controlează foarte bine partidele eliminatorii … jos pălăria în fața lor! Aceste performanțe arată calitatea echipei, a antrenorului și a clubului în ansamblu. Și toți ceilalți vor avea misiunea dificilă de a-i împiedica să câștige al patrulea trofeu consecutiv. Zidane a făcut o treabă excelentă … puține lucruri mai pot fi adăugate. Este extrem de dificil să câștigi Liga Campionilor„, a spus Guardiola, citat de Reuters.

Pep Guardiola (47 de ani) a antrenat FC Barcelona în perioada 2008-2012, câștigând două Ligii ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, trei titluri în LaLiga și două Cupe ale Spaniei.