Pentru Gică Craioveanu, titlul e o utopie în Bănie: ”Se vor schimba mult lucrurile”

După pauza destinată echipelor naționale, Liga 1 revine în weekend, iar capul de afiș va fi în mod cert FCSB – Craiova.

Fostul jucător al oltenilor, Gică Craioveanu, a vorbit, în perspectiva duelului cu formația din București, despre șansele la titlu ale oltenilor. Acesta este convins că dacă jucătorii lui Marinos Ouzounidis vor arăta bine în meciul de duminică, pot emite pretenții la campionat.

craioveanu
Gica Craioveanu

 

”Dacă o să avem atitudine şi curaj, o să depăşim acest complex, FCSB, poate de aceea şi jucătorii s-au temut de asta. Se vor schimba mult lucrurile, avem jucători cu atâta experienţă. Chiar dacă pierdem, o să avem un cuvânt greu de spus pentru titlul de campioană, dar depinde şi de cine va intra în play-off. Sunt echipe precum Astra, care îşi apără corect şansa şi vrea să câştige orice meci”, a mai spus Gică Craioveanu.

Având în vedere că echipa din Bănie și-a îmbunățit considerabil jocul după aterizarea pe banca tehnică a grecului Marinos Ouzounidis, iar meciurile cu FCSB au fost întotdeauna foarte disputate, Gică Craioveanu știe cu certitudine că și de data aceasta va fi un duel încins între cele două combatante.

CraiovaFcsb

”Cred că va fi un meci echilibrat şi se va impune calitatea. Ambele echipe sunt într-o formă destul de bună, chiar dacă FCSB este lider. Noi ne-am schimbat foarte mult în plan defensiv, acolo aveam probleme, iar în atac avem calităţi foarte bune, tot ce trebuie pentru a ne impune.

FCSB nu mai e la fel fără Man şi Coman şi nu mai e echipa aia care să impună respect. Coman e printre puţinii jucători care ştiu să dribleze, să scoată adversari din joc. A mai rămas doar Moruţan, în ei stă FCSB”, a spus fostul jucător al Universităţii, conform ProSport.

Gica-Craioveanu

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova are loc duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

CITEȘTE ȘI –>> Marinos Ouzounidis, pregătit pentru duelul cu FCSB! Arma secretă cu care poate răpune liderul