Peluza Sud, prima reacție după ce Gheorghe Mustață și Dorinel Munteanu au declarat că FCSB ar trebui să joace în Ghencea

peluza-sud-steaua

Peluza Sud a reacționat după ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, și fostul internațional Dorinel Munteanu au declarat că FCSB ar trebui să joace în Ghencea.

  • ”Unde scrie că nu avem noi voie în Ghencea? Sunt banii tuturor din țara asta” a declarat Gheorghe Mustață.
  • ”Un stadion nou, precum cel din Ghencea, care este o investiție foarte mare, trebuie să aibă multe jocuri, să atragă lumea. Eu cred că CSA Steaua nu poate umple stadionul” este de părere Dorinel Munteanu.

Suporterii se opun cu vehemență și îl susțin pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua care a declarat că ”FCSB nu poate juca niciodată în Ghencea”.

”Pentru toți cei ce își fac speranțe și încearcă marea cu degetul, ținem să le precizăm foarte clar: Peluza Sud Steaua nu va accepta ca vreo altă echipă să joace în postura de gazdă pe stadionul din Ghencea.

Stadionul și complexul Steaua aparțin steliștilor și nu vom considera NIMIC ca fiind prea mult pentru a apăra acest principiu! Dacă până acum oficialii clubului au spus același lucru și au argumentat legal, de data asta o spunem și noi, ca să fie clar” au anunțat suporterii prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru toți cei ce își fac speranțe și încearcă “marea cu degetul”, ținem să le precizăm foarte clar:Peluza Sud Steaua…

Publicată de SudSteaua.ro pe Duminică, 29 martie 2020

Lucrările la stadionul Steaua sunt cele mai avansate, fiind montate primele scaune în tribune.

Noua arenă din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri, iar costurile lucrărilor se ridică la 65 de milioane de euro.
stadion steaua

Citește și Poveste fără sfârșit! Florin Talpan, încă o dată ”urecheat”: ”CSA Steaua nu poate umple stadionul!”