RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Peluza ‘Cătălin Hîldan’, lăudată de Gică Hagi! „Respect lucrurile care sunt importante”

Gică Hagi a remarcat mesajul transmis de către Peluza ‘Cătălin Hîldan’, care a cerut ca Dinamo să aibă șansa să joace pentru salvarea de la retrogradare. Antrenorul și patronul Viitorului a avut numai cuvinte de laudă pentru implicarea fanilor din PCH.

Penultima clasată în play-out-ul Ligii 1, Dinamo strânge patru meciuri restante, din cauza focarului de coronavirus de la echipă. ‘Câinii roșii’ au depistat 21 de cazuri pozitive.

Nu cerem niciun tratament special pentru că suntem Dinamo. Dimpotrivă, cerem să fim tratați în mod egal cu celelalte competitoare. Cerem să ni se dea șansa de a juca și de a ne câștiga pe teren dreptul de a rămâne în Liga 1„, a fost mesajul PCH.

DORIM SĂ NE SALVĂM PE TEREN!Nu cerem niciun tratament special pentru că suntem Dinamo. Dimpotrivă, cerem să fim…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 24 iulie 2020

Vreau să spun un lucru foarte important: felicitări PCH-ului, pentru comunicatul de astăzi! Au făcut o chestie incredibilă și merită felicitați!

După aceea, eu vreau 18 echipe în Liga 1. E ideal pentru România, o țară cu 20 de milioane de oameni. Cele mai mari performanțe s-au făcut cu 18 echipe, țara asta are județe importante, echipe de tradiție. Cu cât suntem mai puțini, cu atât suntem mai săraci.

Felicit PCH, pentru că respect lucrurile care sunt importante, respect performanța, lupta pe teren. De aceea am spus acest lucru. Bravo lor„, a spus Gică Hagi la DigiSport.

gica-hagi-constanta

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare