VIDEO | Forma fizică nu ține cont de vârstă! Pe el a dat Gigi Becali odată 2 milioane de euro

Un fost golgheter al FCSB-ului din urmă cu mai mulți ani impresionează și la vârsta de 35 ani.

În momentul în care a fost cumpărat de Gigi Becali, Dayro Moreno era considerat mai talentat chiar și decât colegul său de generație, ”El Tigre” Radamel Falcao. Timpul, însă, a demonstrat cine a dăruit mai multe fotbalului și l-a recompensat pe măsură.

Totuși, ajuns la 35 ani, Dayro Moreno a preluat modelul Cristiano Ronaldo și trage la antrenamente ca nimeni altul, vrând să demonstreze, că și în cazul său, vârsta e doar un număr. Este foarte atent la cum se pregătește fizic, trage de fiare în sala de forță ca un veritabil culturist, are grijă de imaginea și de silueta sa și a ajuns să fie de nerecunoscut.

În această iarnă, internaționalul columbian a plecat din țara natală și s-a transferat la o echipă din Bolivia, Oriente Petrolero. În urmă cu o lună, fotbalistul a avut deja un conflict cu fanii echipei rivale.

profimedia 0028314501
Sursa foto: Profimedia Images, AFP PHOTO JOHN MACDOUGALL

Dayro Moreno a evoluat timp de două sezoane pentru FCSB (2008/2010), în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru în 55 de partide pentru care a marcat 13 goluri şi a dat şi 5 pase decisive.

2.000.000 de euro a plătit Gigi Becali în 2008 pe atacantul columbian.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Un fost jucător de la FCSB, scos cu forța dintr-un bar. Fanii l-au fugărit pe stradă