Pe ei i-au controlat! Un club din Liga 1 a primit vizita DSP: “Am tremurat puțin”

Gaz Metan se află pe lista echipelor care au fost controlate de Direcția de Sănătate Publică în vederea verificării respectării măsurilor stabilite de protocoalele sanitare în Starea de alertă.  

Vizita reprezentanților DSP nu a fost anunțată, iar președintele grupării Ioan Mărginean a fost luat prin surprindere. Conform Pro X, șeful ardelenilor le-a prezentat inspectorilor documente ale clubului, iar aceștia au putut observa desfășurarea activității la baza de pregătire a medieșenilor. Emoții au fost însă, recunoaște Ioan Mărginean.

„Am tremurat puțin. Au fost o echipă destul de mare. A fost un șoc! Dar oamenii au fost profesioniști. Le-am pus toate hârtiile la dispoziție, de la A la Z. Ne-a ajutat Dumnezeu, n-am primit niciun avertisment. Doar ne-au atras atenția să continuăm cu aceste măsuri. Numai de o amendă nu aveam nevoie acum”, a declarat conducătorul clubului aflat în insolvență.

marginean

Acesta a detaliat și felul în care clubul le face toate poftele fotbaliștilor.

„Mâncarea vine caldă la jucători, avem noroc că suntem un oraș mic. Am avut o singură reclamație, de la Nicolae Dumitru, care voia paste. Eu știam că fotbalistul român preferă ouă ochiuri cu șuncă. Mai e și Marius Constantin, care a devenit vegan, nu mai vrea carne. Se alege din 7 meniuri”, a mai declarat Ioan Mărginean.

Dacă ardelenii nu au fost atenționați pentru că au respectat normele trasate de Ministerul Sănătății în aceste situații, cei de la Dinamo au fost dați în vileag că au părăsit cantonamentul înaintea intrării în vigoare a noilor dispoziții privind desfășurarea pregătirii pe perioada Stării de alertă.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamo a încălcat protocolul de pandemie, dar clubul nu poate fi sancționat! Reacția LPF