Portarul celor de la Sparta Praga, Florin Niță, a vorbit despre jucătorul român pe care pariază în anul 2019 că se va transfera într-un campionat puternic. 

Florin Niță, 31 de ani, se va întoarce în Cehia la Sparta Praga pentru reluarea campionatului. Românul a vorbit despre co-naționalii de la formația la care activează, Stanciu și Vătăjelu, a explicat ce așteptări are de la noul an, iar apoi a explicat pe cine mizează că se va transfera într-un campionat puternic în anul 2019.

”Eu încă am contract cu cei de la Sparta şi mă voi dedica în totalitate acestei echipe până la finalul contractului. Fiecare merge pe drumul pe care şi l-a propus. Le doresc succes dacă va fi să plece unul dintre ei sau amândoi (n.r. Stanciu şi Vătăjelu). Stanciu e un fotbalist foarte bun şi merită un transfer la o echipă mai bună. Îi doresc din toată inima să plece la o echipă mai bună, merită!

Vezi și Din eșaloanele inferioare ale României, DIRECT în Premier League! Ce ”perlă” de doar 16 ani a ajuns la Arsenal

Intru în noul an cu gânduri bune. Îmi doressc să fiu sănătos, familia să fie şi ea sănătoasă, iar pe plan sportiv să avem realizări. Singura şansă la un trofeu anul acesta e Cupa Cehiei. E greu să-i mai prindem pe cei de la Slavia în campionat.” a declarat Florin Niță pentru Telekom Sport. 

Portarul român a disputat 32 de meciuri în tricoul Spartei în toate competițiile. El a fost transferat de la FCSB pentru 2 milioane de euro.

Citește și Dan Petrescu a DECIS! Unde va antrena experimentatul tehnician