Selecționerul Echipei Naționale U21, Mirel Rădoi (37 ani), a explicat în cadrul unei emisiunii faptul că Viitorul ar putea domina autoritar campionatul. În opinia fostului internațional, dezavantajul principal al echipei este partea financiară.

Viitorul a oferit atât Ligii 1 cât și Echipei Naționale, fie ea de juniori sau mare, jucători care au demonstrat că merită să reprezinte țara. Nume precum Răzvan Marin, Tudor Băluță sau Denis Drăguș sunt produse ale academiei Gică Hagi care și-au făcut simțită prezența în naționala României.

Selecționerul Naționalei U21, Mirel Rădoi, este de părere că dacă Viitorul și-ar permite salariile altor echipe ar putea domina autoritar Liga 1.

”Este clar că Viitorul va face parte din play-off, dar nu va mai avea aceleaşi rezultate, acelaşi parcurs ca în urmă cu doi ani. Dar, dacă Viitorul şi-ar permite salariile de la FCSB, sau de ce nu, de la CFR Cluj, chiar şi Craiova, atunci ar domina campionatul intern. Sunt absolut convins că tot Hagi va face strategia clubului, va avea drept de veto, doar aşa ar accepta pe cineva lângă el.” a declarat Mirel Rădoi pentru Digi Sport.

Citește și Unde se aflau liderii Generației de Aur când a început Revoluția!? ”Suntem liberi, putem pleca”

Echipa lui Gică Hagi se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1. Echipa poate încheia anul pe locul 4 dacă obține cele 3 puncte în deplasarea de la Hermannstadt. Formația de la malul mării vine după 2 înfrângeri la rând, 0-1 cu CFR și 0-2 cu FCSB.

Citește și ARMELE SECRETE ale CFR-ului în derby-ul cu FCSB! Ardelenii vor să plece cu toate cele 3 puncte