Pe ce stadion debutează România în preliminariile CM din Qatar 2022! Anunțul făcut de FRF

Sursa foto: Credit:Alex Nicodim/SIPA/2009042200, Profimedia Images

Prima reprezentativă a României va debuta în campiana de calificări a Campionatului Mondial din Qatar 2022 în compania Macedonei de Nord.

Selecționata României, condusă de Mirel Rădoi va debuta în primul meci pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022 contra reprezentativei Macedoeni de Nord pe 25 martie. Partida trebuia să se dispute inițial pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești dar cei de la Federația Română de Fotbal au mutat meciul pe Arena Națională din București.

“În contextul prelungirii efectelor pandemiei care nu permit accesul suporterilor pe stadioane și la inițiativa staff-ului tehnic al echipei naționale, FRF a solicitat Federației din Macedonia de Nord acceptul pentru modificarea locului de disputare al partidei programate în 25 martie 2021.

RomaniaBelarus

Astfel, deși inițial gazdă trebuia să fie Stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, în urma confirmărilor venite inclusiv de la organizatorii competiției, meciul se va juca pe Arena Națională din București” potrivit celor de la FRF

Citește și Rădoi a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din martie! Man şi Mihăilă, convocaţi la naţionala mare