Ionuț Lupescu a împlinit astăzi 51 de ani. Unul dintre jucătorii legendari ai echipei Dinamo a fost omagiat de către Peluza ‘Cătălin Hîldan’, care a postat un mesaj special. Totodată, PCH lansează un nou apel către fanii dinamoviști și cere implicarea acestora în proiectul tip ‘socios’ Doar Dinamo București, oferindu-l ca exemplu suprem pe Ionuț Lupescu.

Cea mai mare parte a carierei lui Ionuț Lupescu a fost legată de clubul Dinamo. Debuta în ‘alb-roşu’ în 1986, la numai 18 ani şi avea să rămână în Ştefan cel Mare până în vara lui 1990.

După revenirea României la un turneu final de Campionat Mondial după 20 de ani, ‘Kaiserul’ a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri.

Ionuț Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul ‘câinilor roșii’.

Dincolo de performanțele lui la Dinamo, la Echipa Națională sau în Bundesliga, ceea ce apreciem cel mai mult la Ionuț este felul în care și-a exprimat întotdeauna apartenența sentimentală alb-roșie.

Ionuț Lupescu nu și-a ascuns niciodată atașamentul față de noi, față de Dinamo. Și dacă e să vorbim despre PROFESIONALISM, Ionuț a ajuns la un nivel la care mulți din fotbalul românesc pot doar să râvnească. Când i-am povestit despre proiectul DDB, răspunsul lui a venit imediat: „Vreau să mă alătur! Cred în proiectul ăsta”.

E nevoie de implicare ACUM. Vi se pare că Dinamo nu strălucește? Aveți dreptate. Este ceea ce vedem și noi. Dar dacă mergea bine, nici nu mai era nevoie de implicarea noastră. Dinamo are nevoie de voi ACUM, tocmai pentru că situația este așa cum o vedem cu toții. De-asta suntem CÂINI, pentru că rămânem fideli indiferent de vreme și vremuri. Multumim, Ionuț Lupescu! Ești câine până la moarte!„, este o parte din mesajul PCH.

LA MULȚI ANI, IONUȚ LUPESCU! Născut pe 9 decembrie, la București, Ioan Angelo Lupescu este unul din cei mai valoroși…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Luni, 9 decembrie 2019

Programul Doar Dinamo București

Duminică, Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a anunțat suma strânsă până acum pentru programul de tip ‘socios’ Doar Dinamo București.

Fanii sunt încurajați să doneze 48 de euro anual. Dacă acest demers va avea succes, clubul Dinamo ar putea fi preluat de către suporteri, în regim ‘socios’. La acești bani s-ar adăuga drepturile TV, banii din sponsorizări și alte acțiuni de marketing ale clubului.

Câinii au înțeles ce înseamnă proiectul socios.Nu strângem bani pentru că Dinamo o duce bine și are rezultate. (dacă…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Duminică, 8 decembrie 2019

Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă 50,10% din club celui care plătește 1 leu + 500.000 de euro. Negoiță a avertizat că situația de la Dinamo poate deveni gravă într-un interval scurt de timp.