RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Pauza este un sfetnic bun la FCSB

Dacă s-ar face un clasament al numărului de schimbări efectuate la pauza meciurilor, FCSB ar fi lider detaşat. În opt din ultimele zece meciuri oficiale, Nicolae Dică a înlocuit cel puţin un jucător înainte de repriza a doua.

Antrenorul FCSB susţine că decizia îi aparţine de fiecare dată, însă a recunoscut intervenţiile patronului în pauzele partidelor. Din ultimele zece meciuri oficiale, doar în două Dică nu a schimbat la pauză. Cu Rudar (4-0) şi Sepsi Sf. Gheorghe (2-0). Mihai Stoica este omul de legătură al finanţatorului, a dezvăluit Dică.

Mă gândesc că dacă echipa nu merge, dacă pe faza ofensivă nu reușim să facem ceea ce îmi doresc, mă gândesc să îi bag. Nu spun minutuele, dar mă gândesc să-l bag pe x în locul lui y. Sunt și momente când mai vorbește cu Meme la pauză și îi mai spune <<dar de ce nu faceți schimbarea respectivă că mi-a spus că face?>> Și îi spun o fac sau nu o fac” – a povestit antrenorul FCSB la Digi Sport.

Ca să demonstreze că ultimul cuvânt îi aparţine, Dică a povestit ce i-a spus finanţatorul după meciul cu FC Botoşani (scor 2-2). Atunci, Zlatinski a fost schimbat la pauză, iar Becali a mărturisit după meci că regretă transferul mijlocaşului bulgar. Antrenorul susţine că Becali i-ar fi spus la final că bulgarul trebuia păstrat mai mult timp în teren.

După şapte etape din Liga 1, FCSB este lider în clasament. Roş-albaştrii au două puncte avans faţă de campioana CFR Cluj.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare