Păun recunoaște: ”Nu sunt mulţumit de jocul meu!”

Eroul CFR-ului a oferit prima reacție după victoria cu Chindia.

Formația lui Edi Iordănescu a câștigat la limită duelul cu revelația Târgoviște, scor 1-0. Soarta meciului a fost decisă în minutul 52, când Păun a transformat lovitura de la 11 metri dictată de Radu Petrescu.

Chiar dacă echipa sa a câștigat, Păun recunoaște că prestația sa a fost una slabă, iar atât el, cât și colegii săi, trebuie să muncească mult mai mult pentru a câștiga din nou titlul.

“Singurul aspect pozitiv din această seară este doar rezultatul. Am fost dominaţi în această seară, ei au avut ocaziile şi posesia, iar singurul lucru pozitiv este victoria. Trebuie să analizăm bine, meciurile viitoare să nu ne mai chinuim.

Poate şi acest program, din trei în trei zile… dar nu trebuie să avem scuze de genul, pentru că noi suntem, dintre toate echipele din Liga I, suntem obişnuiţi să jucăm.

Sincer, eu nu sunt mulţumit de jocul meu în această seară. Toate campionatele pe care le-am câştigat, până în ultimele două etape s-a jucat titlul. Anul acesta o să fie şi mai greu.

FCSB este o echipă, anul acesta, poate cea mai puternică din ultimii trei ani. Craiova, la fel, are un lot valoros şi, chiar dacă trec printr-o perioadă proastă, totul se va decide în play-off.” a declarat Păun.

paun

Vezi și VIDEO | Campioana îi suflă în ceafă FCSB-ului! CFR, victorie la limită împotriva Chindiei