La debutul pe banca tehnică a echipei masculine de handbal CSM Bucureşti, portughezul Paulo Pereira a savurat primul succes alături de “tigri”, 31-24 pe terenul formaţiei Dunărea Călăraşi.

La finalul partidei, Paulo Jorge Pereira s-a arătat încrezător în șansele „tigrilor” de a cuceri primul titlu din istorie și de a deveni treptat o forță pe plan european asemenea echipei feminine a grupării din capitală.

„E posibil să luăm titlul anul acesta”

“E o nouă provocare pentru mine. Campionatul României e foarte bun, sunt antrenori buni, iar nivelul meciurilor e foarte bun. Cred că e posibil să luăm titlul anul acesta, dar iau în calcul că e timp foarte scurt pentru a-mi pune în practică ideile pe care le am. Mai avem de pus la punct câteva detalii.

Suntem pe drumul cel bun, dar e drum lung pentru a ajunge la nivelul echipei feminine, care joacă în Liga Campionilor”, a mai spus Paulo Jorge Pereira, tehnician ce va conduce naționala masculină a Portugaliei în barajul pentru Campionatul Mondial 2019.

Grație acestui succes, CSM București încheie sezonul regulat pe locul 4 și va juca în play-off contra Politehnicii Timișoara (pe sistemul cel mai bun din trei partide). Duminică, 15 aprilie, de la ora 11, are loc primul meci în capitală. Meciul al doilea este programat joi, 19 aprilie, de la ora 17:30, la Timişoara. Dacă va fi nevoie, meciul decisiv se va disputa la Bucureşti.