Paul Pogba nu mai are dreptul să dea declarații la Manchester United

Paul Pogba a declarat că nu a fost lăsat să dea declarații după remiza echipei Manchester United pe teren propriu cu Valencia, scor 0-0, în grupele Ligii Campionilor. Mijlocașul francez este într-un conflict deschis cu antrenorul Jose Mourinho.

Este criză mare la Manchester United, fiind cel mai slab început de campionat din ultimii 29 de ani. În plus, ‘diavolii roșii’ au fost eliminați din Cupa Ligii.

Remiza de marți seară cu Valencia a fost al patrulea meci consecutiv fără victorie pentru echipa antrenată de către Jose Mourinho. Portughezul este în mare pericol să fie demis.

Cei mai mulţi dintre jucătorii lui Manchester United au evitat să dea declarații după meciul din Liga Campionilor, dar Paul Pogba a vrut să facă mențiunea: “Mi s-a spus că n-am voie să vorbesc”.

Pogba Mourinho

Mourinho și Pogba sunt ‘la cuțite’. Antrenorul a decis că mijlocașul, campion mondial cu Franța în acest an, nu va mai fi niciodată căpitanul echipei. Portughezul a fost deranjat de comentariile făcute de către Pogba privind stilul de joc al ‘diavolilor roșii’.

Ruptura dintre cei doi este ilustrată de imaginile surprinse la un antrenament al lui Manchester United. Cei doi s-au privit dușmănos, iar Mourinho l-a evitat pe Pogba.

Presa din Anglia scrie că unul dintre cei doi va trebui să plece în pauza competițională din iarnă. Jose Mourinho este mai aproape de o despărțire, având în vedere rezultatele slabe din ultima vreme. Paul Pogba ar beneficia de susținerea vicepreședintelui clubului, Ed Woodward, care a fost încântat de evoluțiile mijlocașului la Cupa Mondială din Rusia.