Paul Papp, despre partida cu FCSB: ,,Meciul trebuie să îl privim ca pe o finală”

Universitatea Craiova se va întâlni în etapa a 29-a a Ligii 1 cu FCSB, pe Naţional Arena, într-un meci programat de la ora 20:30.

Înaintea meciului de duminică, FCSB are un avans considerabil faţă de Craiova, nu mia puţin de 7 puncte este distanţa dintre elevii lui Toni Petrea şi olteni.

CraiovaFcsb

Paul Papp, fundaşul Craiovei, a vorbit înaintea jocului cu echipa de pe primul loc din Liga 1. Acesta spune că meciul trebui privit ca pe o adevărată finală.

,,Meciul cu FCSB trebuie să îl privim ca pe o finală pe care trebuie să o câștigăm. Cu minte, echilibru și experiență. FCSB are o echipă destul de puternică, dar și noi, la rândul nostru, avem o echipă excelentă, o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Paul Papp Craiova

Eu zic că avem forța să ne luptăm pentru câștigarea campionatului, dar nu ne gândim momentan la acest obiectiv. Îi lăsăm pe alții să se gândească, noi trebuie să câștigăm fiecare joc în parte și doar victoriile ne pot împinge cât mai aproape de câștigarea titlului.”, a declarat Paul Papp, pentru LPF.

Înaintea meciului din Liga 1, care se va disputa duminică, de la ora , FCSB se află pe primul loc, cu 63 de puncte adunate în 28 de partide, iar Craiova se situează pe poziţia a 3-a, cu 56 de puncte.

fcsb u craiova

Citeşte şi Reacția lui Gigi Becali după ce Craiova a cerut teste antidoping la FCSB: “Îi vom bate și cu această presiune pusă de ei!”