Paul Anton, surprins de demisia lui Mulţescu: ,,Cum adică? Abia am auzit”

Paul Anton

Paul Anton, mijlocaşul lui Dinamo, a reacţionat la finalul jocului pierdut cu Astra Giurgiu, în turul semifinalelor Cupei României.

Cu Anton în teren, Dinamo a pierdut la limită cu Astra, scor 0-1, după ce a primit gol de la Krpic încă din minutul 4 al jocului.

Dinamo CFR Anton

Fotbalistul lui Dinamo a reacţionat la finalul jocului din Cupa României, rămânând surprins de decizia lui Gigi Mulţescu de a demisiona de la echipă. Acestuia nu i-a venit să creadă decizia luată de tehnician.

Cum adică şi-a dat demisia? M-aţi luat prin surprindere, nu s-a discutat tema asta în vestiar. Nu s-a pus problema, dânsul a fost antrenorul nostru, încă e antrenor. 

dinamo paul anton

Eu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat în seara asta, am luat un gol pe început, lipsa de concentrare, apoi nu am fost suficienţi de lucizi încât să reuşim să înscriem, dar cred a avem forţa să întoarcem rezultatul. 

E o perioada grea, confuză, dar sperăm ca la final sa încheiem cu bine, să ne salvăm. Nu îmi e frică de absolut nimic, văd cum se munceşte, trebuie să reuşim să obţinem prima victorie. Vă rog să nu mă întrebaţi de antrenor, abia am auzit de domnul Mulţescu.”, a declarat Paul Anton, la finalul jocului cu Astra.

Dinamo va avea ocazia să-şi ia revanşa în faţa Astrei Giurgiu în weekend, când se vor duela în prima etapă din play-out.

dinamo anton

Citeşte şi BREAKING NEWS | Gheorghe Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo: “Nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc”