Patronul FCSB-ului a găsit vinovații pentru înfrângerile echipei: “Aia e calitatea lui de fotbalist!”

Formația lui Toni Petrea a suferit trei eșecuri în ultimele trei partide, iar Gigi Becali se pare că își pierde răbdarea ușor, ușor cu fotbaliștii săi, găsind deja vinovații pentru criza din ultima perioadă!

FCSB a pierdut două meciuri la rând în Liga 1 și a fost eliminată din Cupa României de către marea rivală Dinamo, iar aceste lucruri au devenit din ce în ce mai greu de tolerat pentru latifundiarul din Pipera. După ce mulți specialiști și-au dat cu părerea și au spus că plecarea lui Dennis Man este principalul factor al scăderii de formă a echipei, Gigi Becali este de altă părere și a găsit vinovații pentru rezultatele slabe din ultima vreme.

Finanțatorul “roș-albaștrilor” este de părere că fundașii centrali al echipei, Iulian Cristea și Andrei Miron, nu joacă ceea ce se cere la echipă și a ținut să îi ironizeze public pe aceștia. Ulterior, Gigi Becali a dezvăluit și numele fotbaliștilor cu care Toni Petrea va începe mereu primul 11, dar și posturile cu probleme din acest moment la FCSB.

fcsb3 3

 

Bă, păi la FCSB nu poți cu na-ți-o ție, dă-mi-o mie. Când echipa e condusă… și tu ia-o tu, dă-mi-o înapoi. Ia, Cristea, hai că ți-o dau, Miroane, ia-o Cristea înapoi. Hai, ia-o, bă, Miroane. Hai, Cristea, că ți-o dau înapoi. Sunt fundași centrali, să mai construiască puțin. Noi n-avem încă stabilit un ’11’ clar!

Avem Coman, Tavi Popescu, Moruțan, Olaru, știm vreo cinci are sunt clari. Ăla, Radunovic, și ăla e clar pe stânga. Ovidiu Popescu e clar și el (n.r. fundaș central). Fundașii centrali nu știm cine vor fi. Și nici mijlocașul la închidere.

Sunt vreo trei jucători pe care nu-i știm. Mai bine riscăm acum în sezonul regular decât în play-off și să găsim formula. Păi ce să facem? Ce să facă antrenorul dacă Miron i-o dă lui Cristea și Cristea înapoi lui Miron, aia e calitatea lui de fotbalist, a declarat Gigi Becali, conform Digi Sport.

Citește și Gigi Becali, atenționat în privința unui jucător: “Acest copil poate aduce 100 de milioane de euro!”