Patronul de la Rapid nu condamnă eşecul din derby: ,,Nu s-a pierdut mare lucru! Partida cu Mioveni e mai importantă”

Rapid Bucureşti a fost învinsă în derby-ul din play-off-ul Ligii a 2-a, de pe ,,Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova 1948, scor 0-1.

După ce Rapid a pierdut primul loc în Liga a 2-a, foarte multe persoane din fotbalul romănesc s-au declarat nemulţumite de jocul prestat de echipa giuleşteană, dar oficialii clubului nu condamnă înfrângererea din Bănie.

rapid 4

Victor Angelescu, patronul clubului giuleştean, este de părere că nu s-a pierdut prea mult după eşecul cu FC ,,U” Craiova, iar cel mai important meci din campionat acum urmează, cu CS Mioveni.

,,Sunt și supărat, dar consider că nu s-a pierdut mare lucru. E normal că nu vrei să pierzi în fața unei contracandidate. Cred că partida următoare cu Mioveni e cea mai importantă de până acum, chiar mai importantă decât cea cu Craiova.

anghelescu

Daniel Niculae și Mihai Iosif se sfătuiesc tot timpul, asta pot să vă garantez. Acum, nu trebuie să facem o tragedie. Am pierdut un meci, după cinci victorii. Asta e, mergem mai departe.

E o atmosferă bună din ce știu eu. Eu nu am fost la echipă, dar am vorbit la telefon și cu Nico, și cu Miță și cred că e o atmosferă foarte bună.

Au avut prime speciale la fiecare meci, dar sigur că vor avea și la acest meci. Nico a discutat cu căpitanii și eu am agreat. Nu pot să spun despre ce sumă e vorbă.”, a declarat Victor Angelescu, pentru ProSport.

FC U CRAIOVA RAPID

În urma rezultatului de luni seară, Rapid a coborât pe locul doi în clasament, cu 42 de puncte, în timp ce FC ,,U” Craiova 1948 a urcat pe prima poziţie, cu 45 de puncte acumulate până acum.

Partida din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii a 2-a, dintre Rapid Bucureşti şi CS Mioveni, se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 15:00.

Rapid1

Citeşte şi Pancu a pus tunurile pe elevii lui Mihai Iosif: “Nu sunt mai mult de doi jucători care să facă față în Liga 1!”