Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a lămurit lucrurile după plecarea lui Devis Mangia.

Omul de afaceri, care apare foarte rar în media, susține că nu a fost vorba de niciun scandal și a explicat cum s-a ajuns la despărțire.

„Ne-am despărțit în condiții extraordinare! Nu a fost demitere, nu a fost demisie! La noi, antrenorul este șef în vestiar, e singurul care vorbește. Nu discut cu antrenorul cu 24 de ore înainte de meci, iar dacă facem egal sau pierdem nu vorbesc decât după 48 de ore.

Din păcate, în anumite momente intervin rupturile. A fost o despărțire mai mult decât prietenoasă, a fost o discuție pe un ton normal. Din aproape în aproape s-a ajuns la asta, la concluzia să ne despărțim. Am ajuns la concluzia că e mai bine așa. Niciun jucător nu a plecat de la Craiova fără să aibă girul lui Mangia”, a spus Rotaru, la Digi Sport.

Papură trebuie să ducă echipa în Europa

Mihai Rotaru merge pe mâna lui Corneliu Papură și nu a vrut sub nicio formă să discute despre posibilitatea aducerii unui alt tehnician din vară.

„Calificarea în Europa este obiectivul clubului și vrem să ajungem în grupe. Toată lumea pentru asta lucrează. Suntem convinși că putem să ajungem în finala Cupei României și să întoarcem rezultatul cu Viitorul.

Domnul Papură lucrează în cadrul clubului de 6 ani și e unul dintre antrenorii foarte pregătitiți din Liga 1. Nu avem de gând să discutăm cu vreun antrenor propus de presă. Nu vom contacta pe nimeni, iar asta pentru că avem antrenor principal”, a punctat omul cu banii de la Craiova.