RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Pariul lui Becali, exclus din primul 11 al lui FCSB! ,,Dacă a marcat nu trebuie să fie şi titular”

Antrenorul lui FCSB, Anton Petrea, a oferit noi detalii despre partida contra Chindiei Târgovişte, unde au apărut surprize în primul 11.

Deşi a marcat etapa trecută, pariul lui Gigi Becali, Sergiu Buş nu este în primul 11 al echipei antrenate de Toni Petrea. Antrenorul lui FCSB a spus înaintea partidei de ce nu este titular atacantul şi de ce l-a preferat în atac pe Darius Olaru. Acesta spune că nu e neapărat să fie titular chiar dacă a marcat etapa trecută.

,,Dacă a marcat etapa trecută nu înseamnă că trebuie să fie titular în meciul următor. Ne-am gândit și la adversari, știm că sunt foarte organizați în defensivă, vrem să îi surprindem cu anumite lucruri. Probabil pe parcurs va intra și Sergiu. Știu că e ziua lui, l-am felicitat dimineață.

Darius a avut această perioadă de suspendare care l-a ținut departe, dar s-a pregătit foarte bine în această perioadă. Sunt mulțumit de el și era normal să joace în această seară. Important este jocul nostru și rezultatul final. Sper să mai acumulăm trei puncte și să ajungem pe primul loc.”, a mai punctat antrenorul la flash-interviu.

Citeşte şi De ce şi-a bătut joc de Dinamo un fost fotbalist! ,,De asta nu mai avea chef”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare