Universitatea Craiova nu a reușit să câștige la Botoșani împotriva unei echipe care este neînvinsă în primele șase etape din Liga 1. Antrenorul ‘alb-albaștrilor’, Corneliu Papură, consideră că a obținut un rezultat bun, iar echipa a jucat spectaculos.

Cătălin Golofca a deschis scorul în primul minut de joc. Este cel mai rapid gol al sezonului, după numai 28 de secunde.

Căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu, a egalat în minutul 29, cu un șut din voleu.

În repriza a doua, botoșănenii au avut câteva ocazii bune, în timp ce Universitatea Craiova nu a reușit niciun șut pe poartă.

Nu e ușor, am început meciul de la 1-0. Am arătat un potențial bun, nu ne-am pierdut echilibrul mental și am reușit să egalăm. După aceea, ambele echipe puteau să înscrie. A rezultat un meci frumos, între două echipe preocupate să joace. Am reușit o premieră, nu luasem niciun punct pe terenul Botoșaniului.

S-a cunoscut că am jucat acum trei zile un meci fantastic. Sunt lucruri absolut normale, fiziologice. Este bine că am reușit să echilibrăm partida. Am reușit un rezultat pozitiv.

Nu-mi simt postul amenințat. Vin și-mi fac treaba profesionist la fiecare joc. Vom încerca să câștigăm în următorul meci„, a spus Corneliu Papură la DigiSport.

Antrenorul oltenilor a lămurit situația atacantului portughez Carlos Fortes, care nu a fost nici măcar rezervă după evoluția foarte slabă cu AEK Atena, în Europa League.

Am decis la acest meci să nu fie în primii 18. Sunt lucruri absolut normale într-o echipă. Avem 25 de jucători, fiecare are șansa lui de a juca. Cred în toți jucătorii! Deocamdată, nu se pune problema plecării lui. Fiecare jucător trebuie să înțeleagă că trebuie să muncească, să-și câștige locul în echipă„, a mai declarat Papură.