Corneliu Papură a declarat că întâlnirea cu Poli Iași din Liga 1  va fi una extrem de dificilă. Tehnicianul oltenilor și-a avertizat jucătorii să nu trateze cu lejeritate partida cu moldovenii.

Universitatea Craiova pare favorită certă în meciul cu Poli Iași. Oltenii au obținut două victorii clare după reluarea campionatului, în timp ce echipa din Moldova a pierdut ambele întâlniri din acest an.

„Ne așteaptă un meci dificil, echipa adversă vine după două înfrângeri. Nu cred că vreo echipă este favorită. Trebuie să fim concentrați, să intrăm cu aceeași atitudine pe care am avut-o în meciurile pe care le-am jucat.

Este un meci complicat, cu o echipă care are mari probleme dacă nu câștigă. Pentru ei orice punct este important. Sperăm că vom reuși să facem un meci bun și să câștigăm. Ne aflăm pe un drum bun, după două victorii.

Nu consider absolut deloc că pornim ca favoriți, consider că va fi un meci foarte, foarte greu. E genul de meciuri în care dacă te consideri superior ești într-o mare eroare. Le cer tocmai de aceea jucătorilor să fie concentrați și să avem atitudine în teren”, a spus Papură la o conferință de presă.

Universitatea Craiova va întâlni formația Politehnica Iaşi, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.00, în etapa a 25-a a Ligii 1.

Citește și ♦ VIDEO | Replica incredibilă a lui Dan Petrescu pentru Lacina Traore. „A venit din copac! Cariera lui era terminată”