RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Papa Francisc se roagă pentru Diego Armando Maradona: “Îl păstrează în rugăciunile sale!”

Papa Francisc se roagă pentru sufletul fostului fotbalist argentinian Diego Armando Maradona!

În cursul zilei de ieri, publicația argentiniană Clarin a dat una dintre cele mai grele vești din istoria fotbalului, decesul lui Diego Armando Maradona. Legenda sportului “rege” s-a stins din viață la doar 60 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Fostul fotbalist suferise și o intervenție pe creier la începutul acestei luni, deoarece a fost nevoie de îndepărtarea unui cheag de sânge.

În aceste momente, fanii argentinianului au luat cu asalt locul unde a fost depus trupul neînsuflețit al legendei fotbalului. Rugăciunile și atenția către Maradona au fost îndreptate și din partea lui Papa Francisc, iar purtătorul de cuvânt al Vaticanului a transmis un mesaj.

PapaMaradona

”Papa a fost informat cu privire la moartea lui Diego Maradona, el își amintește cu afecțiune momentele în care l-a întâlnit în ultimii ani și îl păstrează în rugăciunile sale, așa cum a făcut-o în ultimele zile când a fost informat cu privire la starea sa!”, a spus purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni.

“Dumnezeul fotbalului este argentinian, iar acum este şi Papa” declara Maradona în momentul în care Jorge Mario Bergoglio a devenit primul Papă latino-american din istoria Vaticanului, în martie 2013.

Citește și VIDEO | Nebunie în Argentina! Fanii au luat cu asalt locul unde a fost depus trupul neînsuflețit al lui Maradona

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare