Pantilimon se află PE MUCHIE DE CUȚIT în Anglia! Critici dure aduse lui ”Gulliver”

Costel Pantilimon, 31 de ani, trece prin momente dificile, în Anglia, la Nottingham Forest. Echipa românului a fost învinsă în meciul cu Preston, scor 0-1, iar susținătorii ”pădurarilor” l-au criticat vehement după partidă pe rețelele de socializare.

Vina i-a fost aruncată în totalitate internaționalului român la faza golului în care a fost ezitant. Pantilimon a avut un meci slab și s-a încurcat la cele mai ușoare faze. Nottingham Forest se află după acest eșec pe locul 7, la doar 2 puncte de locurile de play-off pentru promovarea în Premier League.

”E cu siguranță veriga noastră slabă” a comentat un fan pe Twitter.

Citește și Florin Andone, aproape de o performanță remarcabilă în Premier League

”Nu-i mai pot lua apărarea deloc, dezamăgitor” a postat un alt susținător al formației din Nottingham.

Fanii nu doar că și-au arătat nemulțumirea față de internaționalul român, dar au creat și un sondaj pe paginile de suporteri în care marea majoritate a votat că portarul trebuie înlocuit în perioada de transferuri din iarnă.

1.35 milioane de euro valorează goalkeeper-ul român, potrivit transfermarkt.com. Acesta s-a transferat în eșalonul secund al Angliei de la Watford vara aceasta. Două titluri de campion a câștigat Pantilimon, în 2012 și 2014 cu Manchester City.

Vezi și VIDEO | Messi, de pe altă planetă! Recital în derby-ul cu Espanyol