Coronavirus | Pantilimon descrie situația din Cipru. ”Scenariile astea le vedeai doar în filme!”

Costel Pantilimon (33 de ani) este în acest moment în Cipru, unde totul este închis, la fel ca în majoritatea țărilor europene. Portarul român evoluează pentru Omonia Nicosia.

În Cipru au fost depistate 262 de cazuri, printre care se numără 8 decese și 23 de persoane care s-au vindecat.

”Cineva din Cipru a avut virusul și nu știa, a fost asimptomatic. Dar autoritățile au avut grijă să oprească totul din timp, măsurile drastice s-au luat imediat. Suntem în ‘lockdown’ de patru zile și de ieri ieșim doar câte o oră pe zi.

Trebuie să trimitem SMS autorităților cipriote. Au înăsprit regulile, suntem monitorizați mai tot timpul”, a spus goalkeeper-ul român, la Digi Sport.

pantilimon

”Scenariile astea le vedeai doar în filme. Credeai că după două ore se termină totul și te-ntorci la viața normală. E ciudat pentru fotbaliști, dar și pentru toți oamenii care profesează.

E greu să te gândești la alte lucruri acum. Sigur că vrem să terminăm sezonul, dar nu știu ce să zic”, a mai spus internaționalul român.

Costel Pantilimon evoluează pentru echipa din Nicosia din ianuarie 2020, când a fost  împrumutat de clubul englez Nottingham Forest.

CITEȘTE ȘI: Grozav si Latovlevici, DAȚI AFARĂ în plină pandemie! Comunicatul emis de Kisvarda