Panică la Dinamo, după ce mai mulți jucători sunt suspecți de COVID-19! Ce se întâmplă cu amicalul contra lui Dinamo Kiev

Veștile rele se pare că nu se opresc pentru Dinamo, iar amicalul contra formației Dinamo Kiev poate fi pus în pericol dacă se confirmă cazurile de coronavirus!

În disperarea de a obține banii necesari pentru a achita datoriile clubului, suporterii dinamoviști au organizat un amical de gală cu echipa pregătită de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Cu prilejul partidei care ar trebui să se dispute peste trei zile, fanii din DDB speră să vândă cât mai multe bilete virtuale și să obțină suma de 200.000 de euro, bani care sunt necesari pentru stingerea plăților restante.

Potrivit informațiilor Play Sport, mai mulți jucători ai „câinilor” sunt suspecți de coronavirus. O parte dintre fotbaliștii lui Gigi Mulțescu nu și-au făcut apariția la antrenamentele echipei, iar principalul motiv al acestor absențe ar fi reprezentat de problemele de ordin medical ale jucătorilor.

Dinamo FC Arges 22

Conform sursei menționate mai sus, toți jucătorii lui Dinamo vor fi testați mâine pentru a vedea care este situația în momentul de față. În urma rezultatelor testelor de depistare a virusului, se va lua o decizie finală în privința partidei de sâmbătă.

Așa cum au declarat în urmă cu doar câteva ore, suporterii-acționari ai formației din Ștefan cel Mare mai au nevoie de aproximativ 200.000 de euro pentru a achita toate datoriile în vederea obținerii licenței pentru sezonul următor. În același timp, fanii din DDB au plătit și suma de 50.000 de euro către fostul fotbalist al echipei, Isma Lopez, bani care provin din salariile restante din perioada petrecută de acesta în “Groapă”.

Citește și Fanii din DDB, un nou pas imens spre obținerea licenței: “Aceasta este suma de care mai avem nevoie!”