RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Panică la CSM București! Adi Vasile împreună cu alte cinci jucătoare au simptome de COVID-19 și au intrat în izolare

„Tigroaicele” au primit o lovitură grea înaintea duelului cu SCM Râmnicu Vâlcea din cadrul competiției Liga Florilor, programat joi, de la ora 18:30!

Veștile proaste se țin lanț de formația bucureșteană, astfel că după eșecul din Liga Campionilor, contra celor de la Metz, scor 22-25, Cristina Neagu&co sunt tot mai neliniștite. Potrivit informațiilor venite din partea Pro Sport, antrenorul echipei, Adi Vasile, împreună cu alte cinci jucătoarea au acuzat simptome specifice COVID-19 și au intrat imediat în izolare  și vor lipsi de la meciul de joi.

„Clubul Sportiv Municipal București dorește să informeze faptul că în urma unei sesiuni de teste RT-PCR efectuată luni, 15 februarie 2021, la care a participat echipa feminină de handbal a clubului nostru, șase persoane (cinci jucătoare și un membru al staff-ului tehnic) au primit rezultate pozitive.

Testele au fost efectuate în perspectiva deplasării echipei de handbal la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi, 18 februarie, este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor MOL.

Menționăm faptul că jucătoarele echipei noastre, ca și cei din staff-ul tehnic, nu s-au întâlnit în ultimele zile, de la revenirea sâmbătă, 13 februarie, de la Metz, acolo unde CSM București a disputat ultimul meci din faza grupelor DELO EHF Champions League.

Testele celorlalte persoane din lotul echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal București au fost negative”a anunțat clubul.

Citește și CSM București a achiziționat două campioane europene en-titre!

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare