Panică la CFR înainte de meciul cu Craiova! Un fotbalist este suspect de COVID-19

CFR Cluj o va întâlni în această seară pe Universitatea Craiova, în Bănie, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

Înaintea acestui meci, CFR Cluj se confruntă cu probleme de lot, după ce un jucător al campionei a devenit suspect de COVID-19.

CFRCluj2

Cătălin Itu este fotbalistul care nu va fi prezent în lotul celor de la CFR Cluj în derby-ul din această seară, care va avea loc pe ,,Ion Oblemenco”.

Mijlocaşul de 21 de ani s-a simţit din ce în ce mai rău înaintea meciului cu oltenii şi a prezentat mai multe simptome specifice Coronavirusului, iar oficialii ardelenilor au decis să nu-l folosească pe jucător în partida din această seară, potrivit Digisport.

cfr fcsb Paul Ursachi profimedia 0532407758
Foto: Paul Ursachi (Profimedia)

La meciul cu Craiova, Edi Iordănescu nu se va putea baza nici pe Ciprian Deac și Valentin Costache, ambii fotbalişti fiind suspendaţi, dar nici pe Vinicius, care este accidentat.

După ce FCSB s-a încurcat cu Sepsi, ieri, scor 1-1, CFR Cluj ar putea urca pe primul loc în Liga 1, dacă va învinge în meciul de diseară, programat să înceapă la ora 21:30.

cfr2

Citeşte şi VIDEO | Ardealul vrea să cucerească Oltenia! CFR Cluj a ajuns la Craiova