Rapid a câștigat un duel foarte important, 3-1 cu Chiajna, iar Daniel Pancu i-a lăudat pe fani după ultimul meci al anului.

Antrenorul Rapidului nu a ezitat însă să vorbească și despre problemele interne.

„Rapid trăieşte datorită suporterilor, asta e clar. Dacă nu erau ei în acest tur plus două etape, nu ştiu unde am fi fost exact. Un mare merit îl au în tot ce s-a întâmplat, pentru că nu au cedat, nu s-au comportat cum s-au comportat alţii pe la alte cluburi de tradiţie şi principalul merit pentru care Rapid nu este acum pe locul 10, de exemplu, este al suporterilor.

E o victorie normală astăzi, în faţa unei echipe în proces de transformare. În acest sezon au plecat ca o pretendentă la promovare, au păstrat mulţi jucători din Liga I. Pe parcurs nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar astăzi cred că diferenţa de valoare a fost clară de partea noastră şi victoria e absolut meritată.

Sunt multe probleme interne. Eu v-am mai spus acum câteva etape, poate o să vorbesc la un moment dat, pentru că nu am fost uniţi. Aici e clar, nu am fost uniţi, nu am gândit la fel. Eu unul am spus la început de campionat că avem cea mai bună echipă, s-au întâmplat lucruri pe parcurs… încă o dată vă spun, meritul e al suporterilor că Rapid este în acest moment pe locul 3.

Anul a fost fantastic în prima parte, pentru că am promovat din liga a treia în liga a doua. Acum pe final iar au fost multe jocuri reuşite, echipa s-a exprimat foarte bine în jocurile importante mai ales în derby-uri. Decie e clar că există potenţial. Important este să nu mai repetăm greşelile din această parte în retur, să ne reglăm problemele de bucătărie internă, pentru că au fost lucruri în neregulă. Eu în multe momente m-am simţit hăituit”, a fost sincer Pancu.