Daniel Pancu a comentat zvonurile infirmate în cele din urmă de Mircea Lucescu, legate de posibila sosire a antrenorului în vârstă de 73 de ani la Rapid. 

Antrenorul giuleştenilor îl aşteaptă cu braţele deschise pe mentorul Lucescu, simpla prezenţă a acestuia alături de alb-vişinii fiind apreciată.

„Am vorbit şi acum înainte de conferinţă cu nea Mircea Lucescu şi i-am transmis că oricând este binevenit. Ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru fotbalul mondial. Oricând e binevenit alături de noi. Orice sfat de la el nu poate fi decât de ajutor. Pentru mine a însemnat enorm de când venea la meciurile de Liga a 3-a, dar şi pentru jucători şi pentru suporteri. E un monument şi va rămâne un monument. Trebuia să am săptămâna aceasta o întâlnire cu domnul primar, dar o amân pentru săptămâna viitoare, dacă voi avea timp. Dar oricum nu este niciun fel de problemă, domnul primar îşi doreşte doar binele clubului. Asta e sigur. Nu e problema mea ce acţionar ar putea veni, pe mine mă interesează să bat pe Gloria Buzău”, a declarat Pancu.

Rapid va juca duminică cu Gloria Buzău. Meciul se va disputa tot pe stadionul din Regie, după ce suporterii dinamovişti au respins cu vehemenţă posibilitatea ca alb-vişiniii să evolueze un meci în Ştefan cel Mare. Oficialii rapidişti au anunţat că s-au făcut toate eforturile ca suprafaţa de joc din Regie să fie una decentă.

„Ne aşteaptă un meci complicat. Din ce am văzut eu, este cea mai bună sau printre cele mai bine antrenate. E prima echipă de până acum pe care o analizez şi are o presiune în treimea adversarului. Fac un presing agresiv şi avansat. Pe lângă antrenor au şi jucători buni şi foarte buni în componenţă şi pe lângă toate acestea au şi un mare avantaj, acela că joacă fără presiune, pentru că în momentul de faţă nu au drept de promovare. Obiectivul lor este evitarea retrogradării. Ne aşteaptă cam cel mai dificil joc de până acum, dar ne prind într-un moment bun, spre foarte bun. Venim după un joc reuşit la Piteşti. În acest moment nu mai avem nicio scuză, nici măcar starea gazonului. S-a terminat cu scuzele, începând cu mine şi terminând cu ei, indiferent unde jucăm, Rapid îşi impune stilul”, a precizat Pancu.

Programul etapei 8⃣ din Liga 2

Publicată de Liga 2 pe Luni, 16 septembrie 2019

În clasament, Rapid este pe locul al cincilea după primele şapte etape. Gloria Buzău, revelaţie a startului de sezon, este pe doi.

Cine va fi în 🔝 la final❓

Publicată de Liga 2 pe Luni, 16 septembrie 2019