Pancu i-a transmis un mesaj lui Maftei. “Avem sentimente, dar avem și obligații”

Vasile Maftei ar putea să plece de la Rapid, fiind nemulțumit de strategia conducerii, care l-a demis pe Constantin Schumacher. Noul antrenor al giuleștenilor, Daniel Pancu, a avut o discuție cu Maftei și i-a transmis un mesaj clar.

Maftei (37 de ani) este căpitanul Rapidului și a contribuit la promovarea echipei în Liga a 3-a.

vasile maftei

Ne-am întâlnit ieri cu Vasile… m-a surprins puțin. Am avut o discuție cu el, i-am transmis că-l aștept la antrenament astăzi și sper ca acest lucru să se întâmple. E căpitanul echipei. Cu toții avem sentimente, dar avem și obligații. Până la urmă, suntem jucători profesioniști și nu putem să ne supărăm. Cred că a înțeles foarte bine și sunt convins că astăzi va fi la antrenament. Ar fi o mare pierdere să plece căpitanul. Dar indiferent ce se întâmplă, mâine poate plec eu, acest club trebuie să își urmeze drumul. Obligatoriu, trebuie să mergem doar înainte, cu X sau cu Y“, a spus Pancu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ieri, Constantin Schumacher a fost demis, pe fondul eliminării din Cupa României. Înfrângerea cu Turris Turnu Măgurele din 16-imi i-a fost fatală antrenorului în vârstă de 42 de ani.

În prezent, Rapid se află pe locul 2 în clasamentul Ligii a 3-a, cu 16 puncte, la egalitate cu liderul Unirea Slobozia.