Antrenorul Rapidului a ales să povestească abia acum un episod petrecut în toamnă înaintea unui meci important de campionat. Giuleștenii urmau să o întâlnească pe Petrolul într-un moment deloc fast din timpul sezonului. 

„În noaptea de dinaintea meciului cu Petrolul am făcut un atac de panică. Eram în cantonament, iar totul s-a întâmplat pe la 05:00 dimineața. M-am speriat destul de tare, dar nu mi s-a mai repetat de atunci”, au fost vorbele lui Pancu pentru Telekom Sport.

Starea antrenorului s-a schimbat după ce fotbaliștii săi au reușit să îi învingă pe ploieșteni în meciul din etapa a 12-a a Ligii 2. Rapidul s-a impus cu 1-0 grație golului reușit de Bogdan Manole în minutul 80. Pentru Pancu nu a fost însă singurul moment dificil al ultimelor luni.

Antrenorul a fost amenințat la un moment dat cu demiterea, iar în mai multe rânduri s-a certat cu oameni de decizie din club. De altfel, Pancu a și fost amendat după ce l-a atacat pe primarul sectorului 1, Dan Tudorache unul dintre cei care sprijină gruparea alb-vișinie.

CITEȘTE ȘI –>> Pancu, amendat de club! Ce i-a deranjat pe oficialii giuleșteni