Pancu a dat verdictul final! Ce se va întâmpla cu transferul mult așteptat de giuleșteni: ”Ar fi formidabil”

Rapid a câștigat astăzi primul amical al verii împotriva Concordiei Chiajna, scor 1-0. După meci, Daniel Pancu a vorbit despre transferul lui Teixeira.

Rapid a vrut să îl transfere pe veteranul Teixeira, însă Pancu a dezvăluit că fotbalistul nu va mai mai ajunge la clubul din Giulești. Tehnicianul a explicat că ar fi fost formidabil dacă fotbalistul de 38 de ani ar fi îmbrăcat tricoul alb-vișiniu. Fotbalistul lusitan a mai evoluat pentru formația din Capitală în perioada 2011-2013.

“Nu cred că Teixeira mai vine, nu am mai primit nicio veste. Nu ştiu dacă vrea să mai joace. Ar fi fost formidabil din punctul meu de vedere dar asta nu înseamnă că nu sunt şi alţi jucători de valoare.

Sperăm ca până la începutul campionatului să fim bine puşi la punct pentru că ne aşteaptă un an infernal, e valabil pentru toate echipele din Liga a 2-a.

Dacă aceşti jucători au venit la Rapid, înseamnă că au valoare şi sper să se adapteze cât mai repede la cerinţele noastre, la ce înseamnă clubul, la stilul meu de fotbal, de joc, pentru că este puţin diferit faţă de locurile de unde au venit ei., a declarat Daniel Pancu, după amicalul cu Concordia.

Citește și Rapidul se pregătește intens pentru următorul sezon! Victorie pentru giuleșteni în primul amical al verii

Spynews.ro