Paiul din ochiul altuia? Mircea Rednic s-a luat de Ianis Hagi: “Poate fi mai bărbat”

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, l-a criticat dur pe căpitanul Viitorului, Ianis Hagi. Deși constănțenii au făcut spectacol cu bucureștenii, iar Ianis a fost cel mai bun jucător de pe teren, Rednic a preferat să evidențieze o presupusă simulare a mijlocașului în vârstă de 20 de ani.

Viitorul a învins Dinamo cu 4-1 și a urcat pe locul doi în clasamentul Ligii 1. ‘Câinii roșii’ au jucat în inferioritate numerică din minutul 32.

Golurile au fost marcate de Drăguş (4′), Hagi (37′, 90′) şi Achim (77) pentru gazde, respectiv Montini (13′) pentru oaspeți.

Ianis Hagi este un jucător foarte bun, nu degeaba este convocat la echipa națională a României, dar are și el niște probleme. Poate să fie mai bărbat la unele faze. S-a tăvălit la al doilea galben luat de Olteanu, zici că i-a rupt piciorul. Imediat, la faza următoare, a bătut lovitură liberă și a dat gol. E un jucător bun, dar ar trebui să renunțe la unele lucruri“, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

Antrenorul dinamoviștilor are ca obiectiv calificarea în play-off. După 17 etape, roș-albii sunt la șase puncte de ultimul loc de play-off (6), ocupat de Sepsi Sfântu Gheorghe.

viitorul dinamo clasament

Până la al doilea galben, am văzut o echipă a lui Dinamo așezată bine. Ei nu au avut ocazii. În zece oameni ne-a fost mult mai greu. Au marcat din lovitură liberă. Repriza a doua am început bine. Am jucat 4-4-1. Nu am putut conta în atac. Sunt mai omogeni ca noi. A venit golul 3 și au mai avut și alte ocazii. Chiar și un penalty.

E dificilă situația. Vin meciuri grele. Marți jucăm cu CFR. Nu e o situație favorabilă nouă. Am arătat până la eliminare că putem face față jocului. Montini și Ait-Atmane au lăsat o impresie bună, față de alții care sunt aici de șapte luni. Din punct de vedere fizic nu sunt ok, ar fi lipsă de respect la adresa lor, să îi fortez. Va fi greu pentru mulți să rămână la Dinamo. Sunt mulți pe care nu te poți baza când ai nevoie. Sunt tineri, dar e greu să mai avem răbdare“, a mai declarat Rednic.