Pablo Cortacero va fi istorie pentru Dinamo: “Nu cred că vom pierde procesul”

Directorul general al clubului Dinamo, Constantin Eftimescu, a fost reprezentantul alb-roșilor la Adunarea Generală a LPF, unde s-a discutat despreimplementarea sistemului VAR în Liga 1.

Constantin Eftimescu a profitat de ocazie pentru a-l taxa pe Pablo Cortacero. De asemenea, oficialul a vorbit despre viitorul antrenorului Jerry Gane, la Dinamo pe banca tehnică.

Cortacero contestă deciziile luate în Consiliul de Administrație și modul în care au fost îndepărtați, el și Dorin Șerdean din conducerea clubului.

Nu știu absolut nimic. Acum două săptămâni, i-a dat un mesaj doamnei contabile șefe că vor intra banii săptămâna următoare. Cum au intrat cei din decembrie, așa au intrat și aceștia. Nu cred că vom pierde procesul. Se va judeca în România și cred că toată țara aceasta știe situația. Nu văd cum și de ce.

De o bună perioadă, chiar mare, acest club e susținut de cei din DDB. Eu sper ca până în vară să mai rezist. Jerry Gane are încrederea noastră în continuare și vom vedea ce se va întâmpla. Vom vedea unde se va ajunge, a declarat Constantin Eftimescu.

Constantin Eftimescu1 e1614868082245

Am avut până acum mai multe întâlniri cu reprezentanţii DDB. I-am asigurat de tot sprijinul nostru, pentru că sunt acţionari ai clubului Dinamo, chiar dacă sunt minoritari. Căutăm împreună soluţii pentru Dinamo.

Aşteptăm să vedem cum îşi rezolvă discuţiile la nivel intern, că înţeleg că e destul de greu să dea de proprietar care e undeva prin Spania şi sper să reuşească cu ajutorul fanilor să treacă de licenţierea asta, în primul rând, şi după aceea mai vedem“, a spus , la rândul lui, Justin Ștefan, pentru ProSport.

justin stefan

Citește și Pierdere pentru Dinamo! Janusz Gol, absent motivat